Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести четвер, 22 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"Воду ми починаємо цінувати не раніше, ніж висихає колодязь. (Томас Фуллер) 22 жовтня: корисними будуть обмивання прохолодною водою. Раніше в цей день вчили священні тексти. У цей день добре налагоджувати контакти, допомагати іншим. Якщо ви захворіли в другій половині дня, то поменше говоріть про свою хворобу зі сторонніми. Найвразливіші ноги, тому слід зменшити фізичні навантаження на них. Якщо над вами прокричали птахи - знак здоров'я, допомоги, зміцнення сім'ї. Потрапити під дощ - до звільнення від всяких хвороб. Посуд сьогодні б'ється до розорення або хвороби. Бачити птахів означає швидке отримання хороших звісток. Вогонь - знак обману. В жодному разі не можна їсти всухом'ятку, слід пити натуральні соки. Добре їсти кавуни, дині, виноград, груші. Корисно випити білого вина. Одягайтеся в сріблясто-блакитні тони. Не рекомендується чорний колір і всі яскраві тони.", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі в жовтні, адже це дуже непростий час. Йде другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гроші самі пливтимуть: відомий астролог назвав знаки Зодіаку, які зловлять удачу за хвіст вже цього тижня.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над якими вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп по кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.