Обручки вже багато століть вважаються важливим символом сім'ї. У сучасному світі рідко зустрінеш сімейну людину без персня на руці. Багато хто хоче продемонструвати частину своєї ідентичність, яка пов'язана з іншою людиною. Однак дехто ігнорує носіння обручки.

Читайте Знай в Google News!

Чому не варто ігнорувати обручки, пише сайт "Важливо знати".

Обручки, фото з вільних джерел
Обручки, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Причини носити обручки:

1. Демонстрація статусу. До заміжніх жінок завжди відносяться шанобливо. На Заході навіть є окремо звернення "міс" і "місіс", щоб позначати в розмові факт знаходження дами в шлюбі. Наприклад, якщо носити обручку, то можна уникнути дратівливого загравання від колег або незнайомців.

Водночас чоловіка вважають більш успішним, якщо у нього на безіменному пальці є перстень. Люди підсвідомо думають, що він вірний сім'янин, тому хороший працівник.

2. Символ вірності. Закохатися в іншу людину можна навіть в шлюбі. Це просто така біологічна реакція організму. Важливо тут те, що люди з цією закоханістю роблять. І саме обручка у такі моменти залишається дороговказним каменем навіть у найскладніші хвилини. Закоханість пройде, а любов з найближчою людиною залишиться ще надовго.

3. Прохання. Деяким партнерам важливо, щоб у половинки завжди на пальці була обручка. Тому простого прохання з їхнього боку вже достатньо, щоб погодитися і носити її. Це буде свідчити про прояв почуттів і взаємну повагу.

Обручки, фото з вільних джерел
Обручки, фото з вільних джерел

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, щаслива дюжина: майстер нумерології прокоментував значення числа 13

Як повідомляв портал "Знай.ua", ніколи не викидайте це на смітник: давні українці знали, як забезпечити щастя і багатство в домі

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."