В мережі показали "бойовий промпакет", яким нібито підкуповує в Обухові своїх виборців кандидат в мери від партії "Голос".

Місцеві вибори буквально на носі, і вже за кілька днів стане відомо, кому виборці дадуть пропуск до влади.

Обухів - ласий пиріг на столі цих виборів: видатки громади становлять 433 мільйони гривень. Стати мером міста бажають вісім кандидатів. Серед них - Богдан Яцун, який йде на вибори під крилом партії "Голос", хоча раніше представляв "Свободу".

За три дні до виборів в мережі показали дивне фото: біля агітаційного буклета Богдана Яцуна стоїть пачка цукру, пачка пшениці, пляшка олії, бляшанка кільки та рулон обухівського туалетного паперу. Як стверджує користувач Facebook Никита Ульянов, який оприлюднив фотографію, - все це принесла додому його бабуся у пакеті, які обухівцям нібито роздавали представники "Голосу".

Під постом розгорілась затята суперечка. Більшість коментаторів вважає фото "візиткою Яроша в Обухові". Однак, сам автор поста затято з ними сперечається.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Візитка Яроша" в Обухові :))))", "Боже, так будь-яку листівку можна покласти на тлі з гречкою", " Дно пробито це коли наклепи клепають!", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Одесі викрили "сітку" підкупу виборців

Як повідомляв портал Знай.ua, кандидат у депутати напоїв виборців самогонкою

Також Знай.ua писав, влада пожертвує людьми похилого віку заради проведення виборів.