У межах поїздки на Донбас народні депутати від "Слуги народу" отримали можливість на власні очі побачити життя місцевих мешканців, поспілкуватися з військовими і цивільними людьми, перевірити, як дотримується режим "тиші" на лінії розмежування, а також відвідати низку закладів і установ у прифронтових містечках

Про це розповіла народний депутат від фракції "Слуга народу" Мар'яна Безугла на своїй сторінці у Facebook, де вона оприлюднила низку дописів зі світлинами.

За словами Безуглої, така поїздка дає можливість усе побачити на власні очі й поспілкуватися з людьми — і з військовими, і з місцевим населенням.

Вона повідомила також, що завдяки поїздці побачила, як працюють "законопроєкти, які вже були розроблені й схвалені Верховною Радою", а також інші впроваджені ініціативи.

Безугла зізналась, що чи не найбільше її вразила історія однієї зі шкіл, в якій діти вже звикли до обстрілів, і вчаться за будь-яких умов.
"Ось тут, в бомбосховищі Новотошківської школи та дитсадочку, регулярно ховалися від обстрілів діти та вчителі. Останній був весною 2020. З 27 липня вони чують тишу. Жодного обстрілу, в школі змогли замінити дах. На фото — директор Олена, завдяки цій мужній жінці начальний заклад підтримується та працює. Боротьба за мир того варта. P.S. За вікнами в класі на фото — броньовані панелі", - пише депутатка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ось тут, в бомбосховищі Новотошківської школи та дитсадочку, регулярно ховалися від обстрілів діти та вчителі. Останній...

Geplaatst door Mariana Bezuhla op Donderdag 22 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поїздка 120 представників партії "Слуга народу" на Схід України викликала масу обурень та підозр в українців

Як повідомляв портал Знай.ua, "слуги народу" на Донбасі нічим не допомогли

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська знову залізла в тарілки українських школярів