Ірина Верещук є кандидатом у мери Києва, будучи народною депутаткою від Партії "Слуга народу". Вона вважає, що всім прихильникам ідей фемінізму слід йти в армію, після чого все стане на свої місця. Про це вона заявила в інтерв'ю засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

Читайте Знай в Google News!

"Я зараз коли слухаю ці "рівні можливості", "феміністичні рухи", "як політик-жінка повинна відрізнятися від політика-чоловіки", я їм кажу: "В армію. І все стане на свої місця", - заявила вона. Вона служила в армії і драїла палац "як всі" від снего та іншого.

Захисники гендерної рівності та громадські експерти обурені публічним відділенням від фемінізму та негативними висловлюваннями політика проти нього. Ірина Тишко-координатор проекту #вибориБЕЗсексизму та гендерний експерт-нагадала про те, що не одне десятиліття тривала боротьба за вільний вибір професії, отримання доступу до політики та служби у Збройних силах на відповідних посадах.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вона поділилася, що політичний істеблішмент не помічає зрушень таких, як найбільша кількість жінок в українському парламенті за свою історію незалежності і близько тридцяти тисяч представниць прекрасної статі в нашій армії.

"Я стежила за передвиборчою тактикою Верещук і помітила, що у своїх виступах вона обережно, але згадувала, що вірить у жінок як у потенціал для змін у країні. Ймовірно, її політтехнологи, а це зазвичай чоловіки, порадили публічно відгородитися від фемінізму, який почали закидати кандидатку", — розповіла Ірина Тишко.

Всьому причиною можливу шкоду рейтингам, тим більше в останній тиждень перед виборами. Ірина Верещук після закінчення військового інституту при Національному університеті "Львівська політехніка"п'ять років служила в ЗСУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Притула і Дубинський поскандалили в прямому ефірі: "Тупа тварина і покидьок"

Як повідомляв "Знай.ua", місцеві вибори вже цієї неділі: у Зеленського розповіли все про голосування.

Знай.ua писав, мама лідера "Батьківщини" підхопила Covid-19: як вона себе почуває.