Головний лікар-інфекціоніст України Ольга Голубовська заявила, що через рік весь світ стане зовсім іншим. Вона вважає, що багато хто переоцінить те, що має, деякі люди роблять це вже сьогодні.

Читайте Знай в Google News!

Про це Ольга Голубовська розповіла журналістам одного з українських видань.

Ольга Голубовська, фото: Ukrinform
Ольга Голубовська, фото: Ukrinform

За словами Ольги Голубовської, якщо українці і далі будуть безтурботно ставитися до протиепідемічних заходів, це може призвести до катастрофічних наслідків. Вона нагадала, що в більшості європейських країн діють найжорсткіші обмеження, а також введені максимальні штрафи.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Люди повинні розуміти, що нікому буде надавати допомогу. Ми на межі колапсу. Це абсолютний факт, особливо ті зони, які зараз "червоні". Ми навіть у найважчий сезон не вступили. З листопада по січень будуть піки такі, що я думаю, всі прозріють миттєво", - прогнозує фахівець.

Також вона підкреслила, що в питаннях протидії таким захворюванням не повинно бути жодної особистої думки. Якщо українці продовжать ігнорувати карантин, на нас чекають глобальні наслідки пандемії.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Україні вже кілька днів поспіль спостерігаються антирекорди за новими виявленими випадками коронавірусу. Тільки за п'ятницю, 24 жовтня, медиками було зафіксовано 7014 нових випадків зараження на коронавірусну інфекцію covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.