У суботу, 24 жовтня, на Закарпатті на кордоні з Угорщиною утворилася черга з понад двохсот автомобілів.

Довгий "хвіст" з машин стоїть в напрямку Угорщини. Корок утворився в пункті пропуску "Лужанка". Про це повідомляє прес-центр Західного управління Державної прикордонної служби.

Митники уточнили, що станом на 12:00 в пункті пропуску "Лужанка" в Берегівському районі Закарпатської області спостерігається черга з 230 машин.

Варто зауважити, що напередодні ввечері на цьому ж пункті пропуску в черзі стояло понад 220 мікроавтобусів і легкових автівок.

В той самий час в інших пунктах пропуску на заході України черги наразі відсутні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Черги на кордоні з Угорщиною фіксуються вже не перший місяць. Іноді люди чекають по кілька діб, щоб переїхати кордон. Така ситуація обумовлена карантинними обмеженнями, які запровадила Угорщина через поширення коронавірусної інфекції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна не отримувала від ЄС сигналу про можливий перегляд безвізу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський у Лондоні підписав важливу угоду з Джонсоном: на українців чекає торгівля і крок до безвізу

Також Знай.ua писав, чи справді існує загроза закриття кордонів