Відмовився від громадянської панахиди, сам ніс труну на плечах: Бондарчук дивно повівся на похороні матері

Режисер Федір Бондарчук незвично повівся на прощанні з померлою матір'ю, актрисою Іриною Скобцевою.

Ірина Скобцева пішла з життя 20 жовтня на 94 році життя. Померла акторка в один день зі своїм чоловіком - режисером Сергієм Бондарчуком. Лише з різницею у двадцять шість років. Попри похилий вік, її смерть стала шоком для рідних і близьких.

Федір Бондарчук на похоронах матері, фото: mk.ru
Федір Бондарчук на похоронах матері, фото: mk.ru

Паспорт змусив росіянина пірнути в сміттєпровід хрущовки: "Годинку почекаєш?"

З Російської Федерації прийшли вельми забавні новини. Так, в місті Новосибірськ молодий хлопець, несподівано для себе і мешканців одного з під'їздів, застряг у сміттєпроводі - на допомогу довелося викликати рятувальників.

Хлопець застряг у сміттєпроводі через паспорт, скріншот: YouTube
Хлопець застряг у сміттєпроводі через паспорт, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нурмагомедов - Гетжі: анонс головного поєдинку UFC 254, і де дивитися бій

На щастя мільйонів фанатів турніру UFC в суботу, 24 жовтня, в Об'єднаних Арабських Еміратах повинен пройти бій за титул чемпіона в змішаних єдиноборствах в легкій вазі між росіянином Хабібом Нурмагомедовым і американцем Джастіном Гейджі.

Бій Хабіб Нурмагомедов-Джастін Гейджі, фото: eurosport
Бій Хабіб Нурмагомедов-Джастін Гейджі, фото: eurosport

Віталій Кличко "дошастався" і підчепив коронавірус -" Я повинен піти"

Мер Києва Віталій Кличко захворів на коронавірус. Про це градоначальник повідомив на своїй сторінці в Facebook, заявивши, що йде на самоізоляцію і закликавши українців берегтися. Почувається Кличко добре, збирається продовжувати роботу з дому.

Мер Києва Віталій Кличко
Мер Києва Віталій Кличко

"Поповнити рахунок або поїсти?": на фоні тотального зубожіння Lifecell підвищує тарифи

На фоні серйозних змін у рівні життя простих українців-рекордної безробіття, і втрати постійного доходу, мобільні оператори підкидають ще проблем. Люди збирають останні копійки заради кілограма гречки, а в цей час мобільний оператор Lifecell підвищує вартість своїх послуг.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages