Завтра нарешті президент України Володимир Зеленський отримає відповіді на свої питання після того, як він оголосив велике опитування. Як відомо, гарант поставив народу п'ять питань, на які люди повинні будуть відповісти на виборчих дільницях у день місцевих виборів - 25 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Волонтери виконуватимуть роботу у спеціальних маніжках та з опломбованими урнами з надписом "5 питань від президента". Їм заборонено мати при собі будь-яку агітацію, а опитувати громадян вони повинні здійснювати після того, як ті проголосують. Працювати волонтери будуть з 8:00 до 20:00, після чого урни відвезуть в місце підрахунку голосів, а невикористані бланки будуть знищені.

Біля дільниць у Києві, переважно, працюватимуть по дві людини, іноді – по одній.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інтерв'юери також мають бути в масках і рукавичках, якими їх забезпечать організатори.

Крім того, їм надають інструкції, як поводити себе біля дільниць і реагувати на можливі провокації.

Спеціальних наметів чи інших конструкції встановлювати не планується. У разі непогоди інтерв'юери мають зайти під навіс або в приміщення, однак, за інструкцією, не заходити безпосередньо на територію дільниці.

Інтерв’юерів координують через телеграм відповідальні в районі люди. Також для них підготовлені відео- та текстові інструкції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Україні почнуть випускати вакцину від коронавірусу, Зеленський сказав останнє слово.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленський поставив історичний підпис - доля розвідки вирішена.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський в Раді пообіцяв українцям міцну армію і вказав дорогу в Росію.