За останні 5 років, українці все частіше вибирали закордонні курорти. Особливою популярністю користувалися такі напрямки, як Туреччина, Єгипет і Таїланд. Однак 2020 рік став особливим і в цьому сенсі.

Незважаючи на ослаблення карантину з червня, жителі нашої країни все одно їздили за кордон не надто часто, а в жовтні попит на зарубіжні поїздки і зовсім впав, хоча в минулі роки навпаки, збільшувався.

Фото з відкритих джерел - люди з валізами
Фото з відкритих джерел - люди з валізами

Експерти пояснили, чому спостерігається негативна тенденція в плані виїзду за кордон на відпочинок. На думку фахівців з туристичної сфери, першочерговим фактором є пандемія COVID-19. При цьому українців лякає не тільки ризик захворіти, а й "застрягти" в чужій країні в разі введення жорсткого карантину в країні. Представники туроператорів відзначають, що через пандемію спостерігається стабільне падіння продажів в усіх напрямках.

Однак туроператори сподіваються, що попит дещо відновиться після місцевих виборів в Україні. Це ще один фактор, який змушує туристів затриматися в країні. Люди задіяні у виборчому або наглядовому процесі, тому і не поспішають бронювати путівки, заявляють у туроператорів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли ," все прозріємо": головний інфекціоніст України розповів про пік захворюваності covid-19 в країні.

Як повідомляв Знай.ua, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.ua писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.