У Німеччині протягом останніх декількох місяців сильно збільшився попит на вживані автомобілі. Саме через це може зрости ціна на б/в авто, які потрапляють до України з цієї країни.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією журналістів, продажі старих автомобілів у віці від 1 до 6 років за перші 9 місяців 2020 року зросли в Німеччині на 4,7%, а у вересні – на 9,8%.

Євробляхи, фото 33 канал
Євробляхи, фото 33 канал

Разом з тим загальний ринок авто, як нових, так і б/у, скоротився за перший-третій квартал на 4,2%. Це стало наслідком серйозного обвалу сегмента нових автомобілів (мінус 25,5%). Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Експерти пояснюють цю тенденцію пандемією коронавірусу і економічною кризою. Через те, що в цих умовах німці не можуть витрачати великі кошти на нові машини, вони більше звертають увагу саме на свіжі старі авто.

Євробляхи, фото з відкритих джерел
Євробляхи, фото з відкритих джерел

У той же час, на автомобілі віком старше 6 років навпаки, спостерігається зниження попиту в Німеччині. Зокрема, цей сегмент просів на 6,3% за вказаний період. Таким чином, ціни на них в Україні не мають причин для зростання.

Варто також нагадати нашим читачам, що для українських водіїв з'явилися вельми цікаві новини. Як виявилося, в країні можуть змінитися правила видачі номерних знаків для транспортних засобів. Новим законопроєктом пропонується передати виготовлення номерних знаків для транспортних засобів, що підлягають державній реєстрації, та номерних знаків для разових поїздок суб'єктам господарювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, євробляхи відправили київське повітря в топ найбрудніших у світі, дихати нічим.

Як повідомляв Знай.uа, підвищення зарплат скасовується: "слуги" не зможуть виконати обіцянки на 2020 рік.

Знай.uа писав, нові автономери в Україні: що потрібно знати водіям про "зелені" бляхи.