Листопад традиційно вважається одним з найпохмуріших місяців у році. Астрологи зазначають дві яскраві астрономічні події в цей період.

Перша трапиться 10 листопада, коли Венера вступить в опозицію з Марсом. Поєднання цих планет обіцяє відбитися абсолютно на всіх знаках Зодіаку. Вже 13 листопада суспільні настрої зміняться на краще. З'єднання Юпітер-Плутон відновить спалені в минулу декаду мости.

Гороскоп на листопад 2020 Овен

Перша декада листопада пройде для Овнів не дуже вдало. Але вже 10-го числа справи у нього підуть на поправку. Астрологи пояснюють, що опозиція Венери до Марса зробить з Овнів пристрасну натуру. Крім злетів, на Овнів очікують і падіння. У листопаді вони частіше будуть проявлятися в любовній сфері. Друга половина місяця пройде куди кращим чином.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Гороскоп на листопад 2020 Телець

Листопад для Тельців видасться сприятливим періодом. Почнеться все 10 листопада, коли Венера вступить в опозицію з Марсом. Такий стан планет підвищить загострення пристрастей в суспільстві. Однак у Тельця це будуть виключно світлі емоції. У цьому місяці можна розраховувати на розташування планет, тому що друга половина листопада також пройде найкращим чином.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Гороскоп на листопад 2020 Близнюки

Листопад для Близнюків видасться неоднозначним через положення планет. Повітряних знаків це виб'є з колії. Звиклі до розсудливості і точності у всьому, вони насилу переживуть опозицію Венери і Марса. Занадто багатьом Близнюки знадобляться, до них пред'являть серйозні вимоги.

Гороскоп на листопад 2020 Рак

Листопад видасться для Раків місяцем, коли потрібно заявити про себе. Кінець осені розкриє їх з абсолютно нового боку, про який вони самі можуть навіть не підозрювати. 10 листопада Венера вступить в опозицію до Марса. Раки вплив цього поєднання особливо сильно відчують в сфері особистих відносин.

Гороскоп на листопад 2020 Лев

Листопад обіцяє стати для Левів непростим місяцем. З першими неприємностями цей знак зіткнеться вже 10 листопада. Опозиція Венери і Марса зробить Левів примхливішим, ніж зазвичай. Його вогненній натурі стане не вистачати уваги. Вже 13-го числа почнеться з'єднання Юпітера з Плутоном. На Левів це астрономічне явище вплине найкращим чином.

Гороскоп на листопад 2020 Діва

Листопад Діві припаде до душі. Її земна натура спокійно сприйме як Венеру в опозиції до Марса, так і з'єднання Юпітера і Плутона. Гороскоп показує, що шостому знаку Зодіаку краще за всіх вдасться відшукати баланс у перехідний період. У цей період Дівам варто бути готовими до приємних сюрпризів.

Гороскоп на листопад 2020 Терези

У листопаді почнеться кризовий період у житті Терезів. Абсолютно точно можна сказати тільки одне: в першу декаду місяця цей знак переживе цілий букет емоцій. Прийдешнє з'єднання Юпітера з Плутоном надасть на життя Терезів позитивний вплив.

Гороскоп на листопад 2020 Скорпіон

Для Скорпіона листопад – складна пора. Цього місяця він проявить сильну волю. Конфлікти чекають на Скорпіонів як на роботі, так і вдома. У вас буде шанс пом'якшити обстановку в кінці осені. Конфлікти в житті цього зодіаку з'являться на тлі непростого становища планет.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Гороскоп на листопад 2020 Стрілець

Листопад для Стрільців виявиться швидше сприятливим періодом. Перша половина місяця загрожує занепадом сил і сезонними захворюваннями. Погіршення здоров'я у Стрільця відбудеться з вини опозиції Венери до Марса. Є ризик втратити позиції як на роботі, так і в особистому житті. Ситуація стабілізується ближче до 13 листопада.

Гороскоп на листопад 2020 Козеріг

Листопад готує для Козерога цілу палітру нових емоцій. Опозиція Венери до Марса пробудить в Козерозі рідкісні для нього емоції. В даний період цей знак Зодіаку стане більш імпульсивним. Козеріг вступить у боротьбу за серце вподобаної людини. Вже до 13-го числа пристрасті згаснуть.

Гороскоп на листопад 2020 Водолій

Листопад для Водоліїв видасться непростим періодом. Спочатку він підпаде під вплив опозиції Венери до Юпітера: переживе перепади настрою і невпевненість в собі. Сумнівам піддадуться і його моральні цінності. Закінчиться все екзистенційною кризою. 13 листопада у Водолія з'явиться шанс надолужити згаяне.

Гороскоп на листопад 2020 Риби

Гнучкість Риб дещо пом'якшить вплив планет на них цього місяця. Опозиція Венери до Марса не викличе у Риб різких перепадів настрою. Замість цього, всередині головної дитини зодіакального кола пробудяться більш зрілі та серйозні почуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя.

Як повідомляв портал Знай.uа, найбільш некеровані жінки за гороскопом: які знаки Зодіаку не мають гальм.

Також портал Знай.uа писав, які три знаки зодіаку знаходяться під заступництвом вищих сил.