Для забезпечення порядку і безпеки на день виборів залучено авіацію. Це звичайна практика, якщо в країні існують віддалені райони, в якій складно швидко і оперативно потрапити. Не дивно, що авіацію використовують саме на Закарпатті.

Читайте Знай в Google News!

"З метою своєчасного реагування на зміни в оперативній обстановці створено спеціальну групу зі спецпризначенців Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Управління патрульної поліції краю", - йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції Закарпаття.

Основне завдання: забезпечення порядку і безпеки. Саме через залучення гвинтокрилів можна гарантувати, що “у разі необхідності, зможуть оперативно змінювати дислокацію та якісно виконувати покладені на них функції". Окрім самого факту активізації авіації на Закарпатті, було зроблено підбірку світлин, на яких можна побачити струнких молодиків у формі поруч з літальними апаратами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні жорстко порушили "День тиші", ці особи були всюди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Денис Шмигаль вирушив на вибори до Львова.