Президент Володимир Зеленський вирішив приєднатися до українців і відповісти на свої "5 питань". Але через те, що волонтерам заборонено перебувати на території виборчих дільниць, а також через те, що ніяких наметів та інших конструкцій призначених для проведення опитування передбачено не було, главі держави довелося відповідати на них просто на вулиці.

Фото розлетілося соцмережами і користувачі звернули увагу на те, що Зеленський відповідає на поставлені ним же питання.

"Зеленський навпочіпки на картонній коробці заповнює відповіді на свої 5 питань", - написав експерт у сфері медіа та піару Михайло Голуб.

"Біполярка – це ти", - зазначив державний експерт директорату захисту прав осіб з інвалідністю Міністерства соціальної політики України Олексій Краснощеков.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Бачив, щоб люди самі з собою говорили, але щоб письмово?", - пише співзасновник "Демократичної сокири" Віктор Трегубов.

Коментатори теж не пройшли повз: "Дорогий товариш Брежнєв каже, що потрібно запитати у дорогого товариша Брежнєва"; "П'ятки відірвав – пацанів не поважав!"; "А хто є з психіатрів? Який це діагноз, самому собі відповідати питання, але публічно?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, слідом за Зеленським на дільницях почали масово опитувати виборців: про імпічмент та суд над президентом.

Як повідомляв портал Знай.uа, хмельничанин проголосував за опитувальником Зеленського 7 разів: "Чекаємо наступного рекорду".

Також портал Знай.uа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.