Веселитися на бурхливій вечірці люблять всі, і ніхто не любить "розгрібати" наслідки на ранок-нудота, головний біль, хиткість і, казна-звідки воно взялося, сильне почуття провини. Похмілля-напевно саме ненависне стан для всіх, хто не проти іноді випити. Лікар-нарколог Олексій Казанцев розповів, як легко і швидко перемогти похмільний синдром.

Перше-це, звичайно ж, класична "мінералочка", а потім ситний сніданок. Одним з відповідних варіантів казанців назвав непересмажений омлет.

похмілля
Чи можна полегшити стан похмілля? скріншот YouTube

Добре в боротьбі з похмільним синдромом допомагають вітаміни з вмістом калію і магнію. З ними детоксикація проходить швидше.

Наприклад, препарати на основі бурштинової і лимонної кислоти.
Це найпростіші і в той же час найдієвіші способи швидко прийти в себе після веселого вечора, вважає доктор.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сюди ж можна віднести прогулянку на свіжому повітрі і відпочинок від сильних фізичних навантажень.

Нагадаємо, раніше доктор Євген Комаровський розповів, як правильно поїти дітей фруктовим соком і з якого віку можна починати вводити його в раціон.

Також Знай.ua повідомляв: Правильне харчування в офісі: як "білим комірцям" не зіпсувати собі здоров'я і життя.

Крім того, вам буде цікаво: скинути вагу можна без дієт. Правило тарілки для схуднення і здоров'я.