При їзді на автомобілі з відкритими вікнами ви ризикуєте зіткнутися не лише з освіжаючим потоком свіжого повітря, але й отримати камінь в обличчя або комаху в очі. Навіть незначний, але несподіваний інцидент може призвести до втрати контролю над транспортним засобом, що може бути смертельно небезпечним.

Читайте Знай в Google News!

Таку думку висловив автомобільний експерт Єгор Васильєв, повідомляє Радіо КП.

"Це пил і дрібні камінчики. Навіть в разі простого попадання в обличчя вони можуть викликати мимовільну реакцію водія, через що він може короткочасно втратити контроль над автомобілем", - стверджує фахівець.

Автомобілі
Автомобілі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Відкриті вікна при ДТП також несуть в собі небезпеку для водія. В такому випадку зростає ризик отримати травму. Саме тому у багатьох сучасних автомобілів в разі потрапляння в ДТП бічні вікна і люки автоматично закриваються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, звідки найвигідніше приганяти "євробляхи": перелік країн з перевагами та недоліками. Однією з найбільш популярних країн для ввезення таких машин є Німеччина.