Автомобілі з Європи в Україні стають дедалі популярнішими. Автотема склала список країн, із яких найкраще приганяти "євробляхи" для реєстрації. Однією з найбільш популярних країн для ввезення таких машин є Німеччина.

Читайте Знай в Google News!

Німецькі авто зазвичай мають значний пробіг. А все через те, що нерідко німці проїжджають під 100 кілометрів на день за маршрутом дім-робота-дім, оскільки вважають за краще подорожувати на своїх "колесах". Та попри це німецькі водії відповідально ставляться до технічного обслуговування своїх автомобілів. Завдяки цьому такі авто у хорошому стані.

євробляха / фото: соцмережі
євробляха / фото: соцмережі

Друга за популярністю Франція. Як пише ТСН, французи частенько потрапляють в аварії, а тому хні машини відзначаються численними дефектами. На відміну від німців, з техобслуговуванням вони особливо не заморочуються.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Далі йдуть авто з Італії, де через спекотний клімат лакове покриття автомобілів темного кольору там часто вигорає. Проблеми у цих авто полягають також у кузовних ефектах - в італійців часто не досить добре йдуть справи з паркуванням. Також у машині може не бути опції підігріву крісел. Проте є й перевага - через спекотну погоду у країні кузови не іржавіють.

У дуже хорошому стані можуть бути автомобілі з Швеції та зі Швейцарії. Перш за все через те, що їхні власники ніколи не заощаджують на ремонті.

У цьому списку також Литва, Польща та Болгарія, звідки автомобілі завозять в Україну у найбільших кількостях. Звісно, через вигідне географічне розташування у першу чергу. Тут слід розглядати кожен екземпляр авто окремо. Дуже бажано перевірити наявність хоча б якоїсь підтвердженої історії — сервісної книжки, документів про обслуговування з СТО тощо.

Євробляхи, фото: hyser.com.ua
Євробляхи, фото: hyser.com.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також "Знай.ua" писав, що якщо працівник захворів на Сovid-19: інструкція для роботодавця