Як відомо з рекомендацій Міністерства освіти і науки, осінні канікули в українських школах цього року почалися 15 жовтня і повинні закінчитися вже цієї п'ятниці, 30 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Так, навчальний процес для школярів повинен відновитися в понеділок, 2 листопада. При цьому не виключено, що після завершення канікул навчальні заклади залежно від епідемічної ситуації можуть перейти на дистанційну або змішану форму навчання.

Варто уточнити, що в Києві осінні канікули повинні завершитися 29 жовтня. А виші та установи професійно-технічної освіти, за рекомендацією міністерства, проводять навчання в дистанційній формі з 15 жовтня по 15 листопада.

школа, фото Pxhere
школа, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що стосується інших регіонів, там осінні канікули почалися в різний час, але також раніше, ніж зазвичай. Учні повинні повернутися до своїх шкіл після 30 жовтня.

Раніше повідомлялося, що в листопаді 2020 українці відпочиватимуть 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 і 29 числа. Загальна кількість робочих днів складе 21. Цього місяця немає державних свят, тому додаткових днів для відпочинку не очікується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Україна перейшла на зимовий час: як адаптувати організм до нового графіку.

Як повідомляв портал Знай.uа, листопад заморозить українців, синоптик приголомшив прогнозом: "Дощі, мінуси та сніг".

Також портал Знай.uа писав, що українців попередили про плани стихії на осінь і зиму: "Готуйтеся до спеки".