Українці в Єгипті під час відпочинку стали жертвами акули. 12-річній дитині і його мамі надають всю необхідну допомогу. Зараз хлопчик перебуває в реанімації. Лікарі не змогли врятувати його руку, яка була пошкоджена найбільше.

У Державному агентстві розвитку туризму України повідомили, що родина постраждала під час снорклінгу. У свою чергу турператор Join UP уточнив, що українці занурювалися з аквалангом з екскурсійних яхт.

Акула напала на хлопчика і його матір 25 жовтня. Травми також отримав інструктор, який проводив екскурсію. Жінка з глибокими ранами. Дитина після зустрічі з хижаком залишився без частини руки нижче ліктя. Підліток вже переніс одну операцію, найближчим часом його прооперують повторно.

Лікування оплачує уряд Єгипту. При цьому в турагентстві заявили, що нещасний випадок не підлягає страховому відшкодуванню, оскільки такі розваги заборонені.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Join UP розповіли, що трагедія сталася в Шарм-ель-Шейху на території заповідника "Рас Мохаммед".

"Згідно з інформацією з відкритих джерел, починаючи з 1 листопада 2019 року такі послуги заборонені на курортах Синаю з метою збереження підводної екосистеми", - додали в турагенстві.

Відомо, що українці придбали послуги не у туроператора або його партнерів.

"Спочатку туристи звернулися до гіда в готелі щодо придбання такої екскурсії. Їм відмовили і попередили, що уряд Єгипту заборонив дайвінг з плавальних засобів. Після цього туристи вирішили купити таку послугу у третіх осіб за межами готелю, в якому відпочивали", – зазначили в турагентстві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, модель на Багамах стрибнула до голодних акул: клацнули зубами і потягли.

Як повідомляв портал Знай.uа, рибалки зойкнули, коли знайшли всередині акули-альбіноса малюка-циклопа.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники організації Ocearch зловили велику білу акулу довжиною в п'ять метрів.