27 жовтня вранці рятувальникам надійшло повідомлення про задимлення на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку в Одеській області, у смт Сергіївка. З'ясувалось, що горить електрощитова. Про це повідомляють у прес службі МВС України у соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Тільки нам здається це фото дуже милим? Сьогодні вранці рятувальникам надійшло повідомлення про задимлення на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку у смт Сергіївка. З'ясувалось, що горить електрощитова", - йдеться у повідомленні.

Під час ліквідації пожежі надзвичайники врятували трьох мешканців будинку, серед яких була ця крихітка, що на фото. А також евакуювали двох людей.

"З квартир 8-го та 9-го поверхів по сходовому маршу ланкою ГДЗС врятовано 3 особи, з них 1 дитина та евакуйовано 2 особи. Пожежу було локалізовано о 7:37 та ліквідовано о 7:55 на площі 1,5 м2. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучались 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу", - додають у повідомленні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці у коментарях висловили слова вдячності за важку і небезпечну працю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові в будинок до двох немовлят пробрався невидимий монстр.

Також портал Знай.uа писав, що українці були за крок від спалення живцем: супермаркет охопило димом.

Також портал Знай.uа писав, що 7 електрокарів Tesla знищили пожежею в автосалоні, моторошне відео.