Унікальна зовнішність 12-річної Аміни Епендієвої з Чечні дозволила стати їй стати дуже популярною. Багато користувачів мережі думають, що фотографії дівчинки - фотошоп, однак місцеві жителі Курчалоя (місто, в якому живе юна модель) запевнили, що Аміна дійсно так виглядає.

Читайте Знай в Google News!

Вельми незвичайну красу дівчинки розкрила фотограф Аміна Арсакова, яка опублікувала кілька її фотографій на робочій сторінці в Instagram.

Знімки викликали справжній фурор: в середньому роботи дівчини набирають по 1 500 лайків, але зображення Аміни сподобалися більш ніж 13 000 людей. Багато хто запідозрив фотографа в ретуші і обмані, але люди, які знають дівчинку особисто, запевнили тих, хто сумнівається, що в житті Аміна саме така, а фотошопа на фотографіях немає.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Аміна Епендієва, фото: Instagram
Аміна Епендієва, фото: Instagram

Аміна Епендієва, фото: Instagram
Аміна Епендієва, фото: Instagram

Аміна Епендієва, фото: Instagram
Аміна Епендієва, фото: Instagram

Користувачі Instagran не змогли знайти дівчинку в соціальних мережах і засмутилися через це, так як вважають, що з такою зовнішністю дівчинка отримає величезну популярність. Однак, варто нагадати, що в деяких соціальних мережах є вікові обмеження, і є такий момент, що шанувальникам доведеться почекати кілька років — ось так.

Моделі-альбіноси зустрічаються не так рідко, як може здатися, але особливість Аміни в іншому. Зовнішність дівчинки поєднує в собі два незвичайних явища - альбінізм і гетерохромію. При альбінізмі в організмі майже відсутній меланін, необхідний для додання кольору шкірі, волоссю і очам. А гетерохромія проявляється різнобарвним забарвленням очей, викликаним недоліком або надлишком меланіну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дівчинка народилася з вагою в 245 грам і відчайдушно вчепилася за життя: "Розміром з яблуко".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві зникла школярка модельної зовнішності, батьки у відчаї.

Знай.uа писав, дівчина-підліток протоптала дорогу до Книги рекордів Гіннеса метровими ногами.