Найстарша донька третього президента України Віктора Ющенка - Віталіна - поділилася у соціальній мережі новою фотографією з батьком. Знімок вона опублікувала у своєму інстаграмі, який наразі залишається закритим.

Читайте Знай в Google News!

Віталіна Ющенко, судячи з акаунту у соцмережі, позиціює себе як бізнеследі, соціальна діячка та дизайнерка. Вона була знаною любителькою модних показів та подружкою світських левиць. Однак, уже довгий час вона не давала про себе знати.

Віталіна та Віктор Ющенко, фото: Інстаграм
Віталіна та Віктор Ющенко, фото: Інстаграм

Донька експрезидента України не з'являлася на публіці, тож про неї фактично було нічого не відомо. Як пояснила Віталіна Ющенко в одному з інтерв'ю, весь цей час вона знаходилася в Україні і займалася сім'єю та дітьми. І ось зараз вона поділилася сімейним фото з батьком Віктором Ющенком, підписавши знімок коротко: "Найкращий".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як видно з коментарів до допису, у Віталіни вже цікавляться можливою участю її батька у майбутніх президентських виборах у Україні: "Коли наступні вибори президента? Сподіваємось побачити там Віктора Андрійовича."

Днями Віталіна Ющенко також опублікувала особисте фото, яке лаконічно підписала: "Бути чи не бути - ось питання".

Віталіна Ющенко, фото: кадр з відео
Віталіна Ющенко, фото: кадр з відео

Віталіна Ющенко, фото: кадр з відео
Віталіна Ющенко, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бути чи не бути: донька Ющенка стривожила роздумами про життя і смерть

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"