Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба є досить активним користувачем соцмереж, де розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба та взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести середу, 28 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в Instagram.

"💌 Сьогодні не рекомендується починати нові справи і здійснювати великі покупки, показані всі види рукоділля і ремесел. Дуже добре присвятити себе дому, сім'ї, відпочити і розслабитися. Добре перебувати біля води, дивитися на воду. Це гарний час для відвідування храму, молитов, медитацій та інтуїтивних прозрінь.

🚑 Хвороба цього дня пройде легко і без ускладнень.

🍀 За поведінкою тварин в цей день судять про те, як до вас ставляться інші люди. Якщо ви несподівано потрапили під дощ і промокли - це на щастя і удачу.

🛏 Віщі сни. Добре бачити тварин і птахів. Приміряти новий одяг - до багатства і зміцнення сім'ї, для жінок - до вагітності.

🍽 Добре пити натуральні соки, компоти, ключову воду, а також біле вино. Корисні киселі: вівсяний, гороховий, ячмінний. Не бажані горіхи і мед.

👗 👠 Віддайте перевагу сьогодні неяскраві, розмиті тони, сприятливі синій і сріблястий кольори. Відмовтеся від жовтого, оранжевого", - йдеться в публікації Глоби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя.

Як повідомляв портал Знай.uа, найбільш некеровані жінки за гороскопом: які знаки Зодіаку не мають гальм.

Також портал Знай.uа писав, які три знаки Зодіаку знаходяться під заступництвом вищих сил.