Новий Рік все ближче, і в Києві вже замислюються про те, як провести його максимально безпечно. Коронавірус продовжує втручатися в плани людей, тому поки неможливо збирати велику кількість людей на обмеженій площі. Щоб не допустити сплеску зараження COVID-19, в Києві розробляють план, як провести свята без ризику для киян.

Відкриття ялинки у Києві, ZIK
Відкриття ялинки у Києві, ZIK

У Департаменті культури зазначили, що ще в серпні провели конкурс на кращий проект святкування Нового року. Конкурс виграла компанія ТОВ "Глобал-Декор", яка займатиметься декоруванням площ та новорічної ялинки.

Також в Департаменті культури Київради заявили, що святкування Нового року в Києві буде залежати від епідеміологічної обстановки в столиці. На сьогоднішній день відомо, що основні святкування можуть пройти на Контрактовій і Софіївській площі. Однак докладний план святкування поки невідомий. Таким чином, цілком можливо, що святкування Нового року в Києві цього року не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, місцеві вибори 2020: де дивитися онлайн результати екзит-полів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Модний вирок українським політикам: як вбралися на вибори Зеленські, Порошенко, шмигали і Разумков.

Також портал Знай.ua писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.