Місцеві вибори в Україні обговорюватимуть ще дуже довго. Скандалів під час виборчого процесу було хоч відбавляй. Один з них трапився в селі Коцюбинське, що під Києвом. Тут один з місцевих кандидатів погрожував представнику територіальної виборчої комісії, передає Zmina.

Представник ТВК від політичної партії "Голос" Тетяна Бондар розповіла про інцидент, який стався 26 жовтня. Вона намагалася пройти в будівлю територіальної виборчої комісії, але їй перешкоджав один з кандидатів у депутати – Богдан Слюсаренко. Він погрожував їй і її чоловікові, якого обіцяв побити. Слюсаренко також перешкоджав її виходу з будівлі. Сам кандидат однозначно відкинув всі звинувачення і заявив, що це вона його штовхнула.

"Сказавши:" ти тут ніхто. Оскільки ти жінка, я тебе не битиму, а твоєму чоловікові п**да", – розповіла представник комісії.

Тетяна Бондар була не єдиною "постраждалою" від "розборок" в Коцюбинському. На щось подібне поскаржилася Ольга Костишина-інша учасниця ТВК від Партії "Голос". Вона заявила, що їй також погрожували. Раніше про перешкоджання роботи комісії заявив представник партії "Удар" Роман Шестопалов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал " Знай.ua, Порошенко назвав опитування Зеленського мотлохом: "зіпсували настрій"

Також " Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали " червоними"