Анастасія Лугова відома українцям після нападу в поїзді "Маріуполь-Київ". Вона стала жертвою жорстокого побиття і лише зараз вперше зустрілася зі своїм кривдником, над яким йде судовий процес. Лугова продовжує лікування, у неї на обличчі досі помітні синці, проте викривлення нижньої щелепи можна буде виправляти лише через три місяці.

Читайте Знай в Google News!

На закритому засіданні їй вдалося вперше зустрітися зі своїм 45-річним кривдником, двічі судимим Віталієм Рудзько. У суді він просив вибачення і заявив про те, що не було ніяких намірів ґвалтувати дівчину і взагалі його "біс поплутав", проте готовий працювати, щоб згодом компенсувати фінансові втрати. І додав, що готовий оплатити путівку до Єгипту.

Чоловік залишається за ґратами на найближчі два місяці за рішенням суду. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі, тоді як постраждала Анастасія вважає цей термін занадто м'яким.

Анастасія Лугова, скріншот: Youtube
Анастасія Лугова, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сам інцидент стався в ніч з 31 Липня на 1 серпня, коли 45-річний зловмисник пробрався в її купе, заблокував двері і напав. Разом з нею до столиці із Запоріжжя їхав її шестирічний син, який і врятував маму своїм плачем. Лугова в перші дні після побиття практично не могла розмовляти, все її обличчя було вкрите гіматомами.

Ця страшна історія дозволила дівчатам публічно заговорити про свої історії наруг. Українська хіп-хоп виконавиця Alyona Alyona випустила пісню під назвою "Сумно" разом з кліпом, головною героїнею якого виступила Анастасія.

Ситуація також вплинула на зміну роботи "Укрзалізниці", як мінімум 10 поїздів будуть у супроводі воєнізованої охорони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе Київського поїзда - "прокинулася від ударів по голові"

Як повідомляв "Знай.ua", побита в поїзді Настя Лугова і Alyona Alyona заспівали про насильство в Україні: "Жінок насправді б'ють"

Знай.ua писав , "Ти ніхто і чоловікові твоєму Пi**а", - під Києвом депутат погрожує членам виборчкому.