Український любитель риболовлі, завзятий майстер роботи зі спінінгом Анатолій Заборовський з Рівненської області похвалився на всю країну рекордним уловом. Чоловікові вдалося зловити неймовірно велику щуку. Ваги показали аж цілих 13 кг.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого регіонального видання "Charivne".

Рибак Анатолій Заборовський, фото: charivne.info
Рибак Анатолій Заборовський, фото: charivne.info

За інформацією журналістів, Анатолію в містечку Мізоч вдалося зловити справжнього "монстра". Експерти кажуть, що щука - риба непроста. Тому таким трофеєм похвалитися може рідкісний любитель рибної ловлі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Щука - це хижак, і вона не реагує на прикорм та інше. Цю рибу потрібно "шукати", такий вид риболовлі найчастіше називають" активним", ходиш по водоймі і шукаєш рибу. До того ж активно щука клює всього кілька місяців на рік, навесні перед нерестом і восени перед сплячкою", - стверджують професійні рибалки.

Рибак Анатолій Заборовський, фото: charivne.info
Рибак Анатолій Заборовський, фото: charivne.info

За словами рибалок, зараз популярний вид риболовлі на щуку - спінінг зі сталевими або флюрокарбоновими повідками довжиною від 10 до 25 см. на кінці якого штучна приманка у вигляді різнокольорових імітацій рибки.

Варто також нагадати нашим читачам, що з Бельгії прийшли вельми тривожні новини. Так, в місті Антверпен на міському кладовищі сталася справжня навала раків-мутантів. Особин цих істот вже сотні, незабаром їх може стати ще більше — цей вид відрізняється високим рівнем розмноження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, глобальне потепління? В Антарктиді виявили лякаючу аномалію, такого ще не було.

Як повідомляв Знай.uа, модель стрибнула до голодних акул, забувши, що вони хижаки: клацнули зубами і потягли.

Знай.uа писав, у Львові в будинок до двох немовлят пробрався невидимий монстр - бідні янголята.