Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі Українка поскаржилася, що в банку відмовляються знімати арешт з рахунків, незважаючи на постанову виконавчої служби. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

Клієнтка повідомила, що виконавча служба зняла арешт з неї зняли, проте в ПриватБанку стверджують, що до них документи не прийшли і тому продовжують блокувати рахунки.

"15.10.20 на мої рахунки в ПриватБанку було накладено арешт згідно з рішенням виконавчої служби. Я зв'язалася з виконавцем і в той же день сплатила штраф. 21.10 виконавча служба зняла арешт і відправила про це повідомлення у відповідні служби банку. Банк стверджує що нічого не отримував, взагалі не в курсі і відправляє мене розбиратися з Виконавцем. В рамках цього арешту у мене були заблоковані рахунки і в інших банках і всі вони вже відкриті, тільки Приват продовжує нічим не обгрунтовану блокування. Виконавець на моє прохання вже двічі відправляв повідомлення в Приват, але його навіть в роботу не приймають. На підтримку звертатися марно, Ніхто нічого не знає", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У банку тільки формально відповіли формально, що розбираються в питанні і з рішенням звернуться в особистих повідомленнях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Як повідомляв Знай. ua, українці зловили ПриватБанк на жорсткому обмані, будьте обережні.

Також Знай. ua писав, що гроші "розчинилися в повітрі" і Приват відмовляється, відповідь Банку вражає.