У місті Дніпро, в популярній мережі українських супермаркетів "АТБ" покупці натрапили на досить дивну картину. Українці радять не брати продукцію з прилавків, якщо вони помітять схожі "симптоми" стану продуктів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "чорний список".

Зелена ковбаса в "АТБ", фото: Telegram-канал " чорний список"
Зелена ковбаса в "АТБ", фото: Telegram-канал " чорний список"

Зелена ковбаса в "АТБ", фото: Telegram-канал " чорний список"
Зелена ковбаса в "АТБ", фото: Telegram-канал " чорний список"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зе ковбаса. Ні для кого не секрет, що нарізку з ковбаси краще не брати, тому що туди можуть йти шматочки не найкращої якості. Але щоб просто настільки... В #АТБ на Тополі ковбаса має незвичайний зеленуватий відтінок. Чи то це ноу-хау виробників, чи то не обійшлося без політики. Але купувати таке ми точно не рекомендуємо.", - підписали публікацію автори.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Одесі чоловік купив пластівці з живим сюрпризом. Про це розповіли в Telegram-каналі "Одеса INFO". Повідомляється, що житель Одеси купив пакетик вівсянки швидкого приготування і виявив всередині упаковки двох мишенят. Чоловік купив кашу по дрозі на риболовлю, щоб перекусити. Однак пообідати у нього не вийшло. Одесит опинився з добрим серцем і не став викидати тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, акції в супермаркеті: звідки вони беруться і як нас обманюють.

Як повідомляв Знай.uа, стрибок цін на продукти посадить тернополян на жорстку дієту-яйця, молочка і цукор не по кишені.

Знай.uа писав, львів'яни скаржаться на хліб "з сюрпризом", відповідь ошелешила: "Вам не вгодиш!".