Глава Міністерства інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що АТ "Укрзалізниця" може скоротити продаж квитків на 50%, іншими словами — буде введений так званий шаховий порядок доступних місць у поїзді. За словами Криклія, таке можливо, якщо буде відповідна рекомендація МОЗ. Відповідну заяву Криклій зробив в ефірі програми" Сніданок з 1+1 " у середу, 28 жовтня.

Міністр інфраструктури
Владислав Криклій

"Якщо буде відповідна рекомендація МОЗ, то цілком ймовірно. Ми це обговорюємо на комісії. МОЗ виступає з ініціативою, тому що вони бачать зростання (кількості хворих, – ред.) по експоненті", заявив Криклій.

Міністр додав, що в електричках потрібно обмежити кількість тих, хто сідає у вагони, так як контролювати кількість пасажирів в цьому випадку складніше.
Також Криклій повідомив, що до новорічних свят Укрзалізниця може ввести додаткові поїзди за популярними напрямками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, коли перевести годинник і як адаптуватися

Як повідомляв портал Знай.uа,перехід на зимовий час 2020: коли і навіщо він потрібен