Режим надзвичайної ситуації до кінця 2020 року? У Кабміні пояснили українцям, до чого готуватись

Кабмін планує продовжити режим надзвичайної ситуації до кінця 2020 року. Про це йдеться в сьогоднішньому порядку денному засідання уряду. Це пов'язано з продовженням карантину до 31 грудня і погіршенням ситуації з поширенням коронавірусу.

Коронавірус, Фото: Reuters
Коронавірус, Фото: Reuters

Українських заробітчан обкладуть новим податком: за що доведеться платити і кому

Нещодавно глава податкової заявив про необхідність платити податки українцям, які працюють за кордоном. З деякими країнами підписано спеціальну угоду, по приїзду з яких слід заповнити декларацію і компенсувати лише податкову ставку. У Болгарії прибутковий податок становить 10%, тому, якщо з нею підписано спеціальну угоду, в Україні належить доплатити податок у розмірі 9,5%, оскільки в нашій країні податок з військовим збором становить 19,5%.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Заробітчани, скріншот YouTube
Заробітчани, скріншот YouTube

Аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було

Погода в Україні взимку цього року обіцяє бути аномальною. Минулого року зима в Україні побила всі рекорди - снігу фактично не було. До кінця осені цього року, а також взимку 2021-го очікується тепліша, ніж зазвичай погода.

Зима, фото - TASS
Зима, фото - TASS

У ПриватБанку відмовляються розблокувати рахунки українців: "Звертатися марно"

Українка поскаржилася, що в банку відмовляються знімати арешт з рахунків, попри постанову виконавчої служби. І консультанти ніяк не допомогли їй у розв'язання даного питання.

ПриватБанк, фото з відкритих джерел
ПриватБанк, фото з відкритих джерел

Лікування covid-19 в Україні: які препарати МОЗ рекомендує пацієнтам

У квітні 2020 року Міністерство охорони здоров'я затвердило єдиний протокол лікування COVID-19. До жовтня даний список оновили через неефективність чи небезпеку препаратів. Лікар-інфекціоніст Євген Щербина розібрався в препаратах, рекомендованих МОЗ.

Коронавірус, фото facebook
Коронавірус, фото facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше