Колишній лідер Радикальної партії Олег Ляшко відійшов від великої політики на користь сім'ї. Не так давно його дружина, Росіта Ляшко, подарувала йому чудесного сина, і тепер Олег весь у батьківських клопотах. Не забуває він і про свій блог в Instagram. 28 жовтня його коханій дружині Росіте Ляшко виповнилося 50 років. У цей день радикал опублікував пост зі скромним, але дуже душевним привітанням.
"Ростик, Сонце Моє, з днем народження! Люблю, моя перша леді!"—- написав Олег.
Численні фоловери Олега приєдналися до привітань, побажавши дружині політика довгих років здоров'я, тепла і сімейного затишку.


“Вітаю Росіту з Днем народження! ❤ Здоров'я її міцного, щастя рясного, миру і достатку в домі, сімейного благополуччя. 😊 😊 😊 ❤ ️ ", Ті відчуття, коли звати Ростислав... Вітаю вашу дружину)", " Ну ось! А то кажуть гей!",- коментують підписники.

Зі своєю на той момент майбутньою дружиною Ляшко познайомився в 1998 році у неї на роботі, в залі ігрових автоматів. Там виник невеликий конфлікт. Олег був з боку клієнта, якому не видали виграш, Росіта - з боку менеджера. Він почав скандалити, Росите довелося "погасити" його вогонь. Відтоді вони почали вітатися, Ляшко став частіше заходити до цієї зали. Було забавно спілкуватися. Олег-виключно українською мовою, Росіта-тільки російською. Однак спільну мову їм знайти все ж вдалося. Історія їхнього кохання триває донині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадавши, повернення "скотиняки": Ляшко оголосив про свою перемогу на виборах.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко пішов на радикальні зміни перед виборами 2020.

Також Знай. ua писав, що пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.