Кабінет Міністрів України 28 жовтня прийняв рішення продовжити режим надзвичайної ситуації в країні до кінця 2020 року. Проте за словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля це нічого не змінить для людей.

Читайте Знай в Google News!

Таку заяву у середу, 28 жовтня, в Telegram-каналі зробив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео
Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео

"Режим надзвичайної ситуації в Україні був введений Кабінетом Міністрів по всій країні ще 25 березня цього року і повинен був діяти до 31 Жовтня. 13 жовтня уряд прийняв рішення продовжити дію адаптивного карантину до кінця 2020-го", - повідомив прем'єр. Денис Шмигаль

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

За словами Шмигаля, головне, що потрібно знати про режим надзвичайної ситуації, - це те, що він спрямований на поліпшення роботи і координації органів державної влади та місцевого самоврядування в подоланні наслідків пандемії.

Також прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що для українців продовження режиму надзвичайної ситуації абсолютно нічого не змінює.

Фото: Кабінет Міністрів України
Фото: Кабінет Міністрів України

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.