Європейський Союз стурбований рішенням КСУ щодо діяльності антикорупційних органів і загрожує тимчасовим зупиненням безвізового режиму.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в листі посла України при ЄС Миколи Точицького на адресу віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанишиної.

"Як поки неофіційно відзначають наші контакти, рішення КСУ є достатньою підставою для початку запуску Єврокомісією механізму тимчасового припинення дії безвізового режиму", - повідомив він.

Євросоюз
Євросоюз
REUTERS

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Крім того, вищезгадане рішення КСУ може тимчасово зупинити співпрацю України з МВФ та інтеграцію в енергетичний ринок ЄС.

Своєю чергою у Євросоюзі пропонують українському уряду створити робочу групу для врегулювання питань і зміни Конституції України, щоб Верховна Рада могла створювати держоргани зі спецстатусом.

Безвізовий режим, фото: кадр з відео
Безвізовий режим, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.