Після осінніх канікул в українських школах, не всі діти повернуться в навчальні заклади. Міністерство освіти і науки дало рекомендації того, як будуть вчитися діти після двотижневої перерви від навчання. Згідно з ними, учням з "червоної" карантинної зони рекомендовано навчання вдома.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють у сюжеті ТСН.

Те, чи повернуться діти за парти, залежатиме від епідеміологічної ситуації в регіоні. Початкову школу максимально постараються повернути в процес очного навчання, а у старшокласників можлива змішана система.

школа, фото Pxhere
школа, фото Pxhere

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Проте не всі регіони прислухаються до рекомендацій МОН. Наприклад, в Івано-Франківську і Тернополі, які відносяться до "червоної зони" після канікул до школи повернулися всі діти. У Чернігові за парти сіли учні початкової школи, а старшокласників перевели на віддалене навчання.

Зазначається, що 50% обласних центрів, які теж знаходяться в "червоній" карантинній зоні очікують роз'яснення зверху, в якому форматі вони будуть вчитися з понеділка, 2 листопада. У Києві школярі повернуться в навчальні заклади 29 жовтня, в четвер. Столиця зараз у "помаранчевій" зоні карантину.

Варто зауважити, що станом на 27 жовтня в Україні на самоізоляції перебувають учні 2160 класів і 458 школах освітній процес організований з використанням технологій дистанційного навчання.

Навчання у школі, фото: кадр з відео
Навчання у школі, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.