В Підмосков'ї була знайдена дитина, що живе в лісовому таборі бездомних. Він проживає там разом зі своїм батьком та іншими бездомними, в саморобній хатині. А грати ходити в найближчий мікрорайон на дитячий майданчик.

Читайте Знай в Google News!

Його помітили матусі на дитячому майданчику і згодом з'ясували, що він "нічийний". Місцеві жителі заявляють, що дитина регулярно приходить з лісу, щоб пограти з однолітками. Після чого йде назад, в табір бездомних.

Самі лісові жителі заявляють про те, що мама дитини померла цієї весни, а він проживає в лісі з самого народження. Іноді він залишається один, коли батько їде в місто на заробітки. Хлопчика в поселенні навіть назвали "майбутній Тарзан" або "мауглі". Тато час від часу відправляє його помитися і випрати до знайомих в квартиру, яка знаходиться недалеко. Сам чоловік є уродженцем Узбекистану і нібито хотів відвезти сина до себе на батьківщину, але зараз кордони закриті. А померла мама, імовірно, була громадянкою України.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секстремістка Femen роздяглася на підтримку абортів перед здивованою дівчинкою і очманілої бабусею.

Як повідомляв "Знай.ua", малолітні відморозки на самокатах тероризують дніпрян, люди в сказі: "Батьки, вам нормально?"

Знай.ua писав, У Харкові п'яні Підлітки влаштували "вписку" і рознесли знімну квартиру - поки господарі в Києві. У Харкові група підлітків влаштувала справжній погром у орендованій квартирі по вулиці Мирна, 19.