У Техасі сталася аварія вантажного поїзда з нафтопродуктами. Надзвичайна подія сталася 29 жовтня недалеко від кордону з Луїзіаною. Товарний поїзд складався з 15 завантажених і 10 порожніх вагонів.

Читайте Знай в Google News!

Про це в четвер, 29 жовтня, повідомило видання ABC News.

Як зазначається, в результаті аварії значні пошкодження отримали п'ять цистерн, з чотирьох стався витік нафтопродуктів. Зараз експерти оцінюють збиток. Щодо причини аварію поки остаточних висновків немає.

Поїзд зійшов з рейок у Техасі, фото: кадр з відео
Поїзд зійшов з рейок у Техасі, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після аварії на залізничних коліях утворилося нагромадження вагонів, деякі з них з'їхали на узбіччя, як видно з кадрів опублікованих у мережі. Попередньо повідомляється, що в результаті НП ніхто не постраждав.

Жителів довколишніх населених пунктів у радіусі 1,6 км від місця аварії було евакуйовано. Також евакуювали розташовані неподалік школи та підприємства. Водіям же радять уникати місця аварії, яка сталася поруч з техаським шосе 62.

Нагадаємо, 28 жовтня в районі міста Кривий Ріг зійшли з рейок 14 вагонів вантажного поїзда. Порушено кримінальну справу про порушення правил безпечного руху або експлуатації залізничного, водного та повітряного транспорту. Причиною аварії поїзда став демонтаж залізничного полотна.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.