Кабінет Міністрів України погодив проект постанови, яка дозволяє притягати до відповідальності власників номерів на європейській реєстрації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Євген Брагар.

Читайте Знай в Google News!

Він зазначив І вирішив нагадати про меморандум, підписаний у 2019 році між Авто Євро силою і міністром МВС щодо непритягнення до відповідальності власників автомобілів на європейській реєстрації до прийняття закону про доступне розмитнення.

євробляха / фото: соцмережі
євробляха / фото: соцмережі

"з усього вище зазначеного випливає, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нахабно порушив дану народу обіцянку не штрафувати євробляхерів до прийняття закону про доступне розмитнення", - написав нардеп.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За його словами, зараз у Верховній Раді зареєстровано ряд законопроектів, які дозволили б людям безперешкодно і доступно розмитнити свої авто, і "необхідно прийняти хоча б один із запропонованих законопроектів".

"мені не важливо, хто буде автором - я або інший суб'єкт законодавчої ініціативи, головне, щоб для українців автомобіль перестав бути предметом розкоші, а став засобом для пересування", - підсумував Брагар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні накрутять ціни на євробляхи, які і без того "золоті".

Як повідомляв Знай. ua, в Україні повернуть обов'язковий техогляд, з водіїв здеруть космічні суми.

Також Знай. ua писав, що прощайте, євробляхи, в Україні можуть різко злетіти ціни на старі авто.