У суботу, 31 жовтня, по всій території України ще сильніше похолоднішає, також прогнозуються дощі. Температура повітря опуститься в деяких областях країни до +8 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в останній день жовтня в Україні почнеться холодна осінь. Циклон з Півдня принесе дощі.

"У суботу на південному сході, в приазов'ї, місцями в Дніпрі з районами і в східних областях можливі сильні дощі. 31 жовтня - 1 листопада буде холодно. Денна температура повітря знизиться до +7 +11 градусів, на Півдні і південному сході тепліше, +10 +14 градусів",-написала синоптик.

погода на 31 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

У Києві в суботу буде хмарна дощова погода. Температура повітря складе +6 +9 градусів.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.