Українські супермаркети на постійній основі потрапляють у всілякі скандали і неприяні ситуації, пов'язані з продажем зіпсованої або простроченої продукції. Тому в Інтернеті щодня можна помітити десятки негативних відгуків з фотографіями поганої якості продуктів.

Читайте Знай в Google News!

Зараз мова торкнеться одного з магазинів "Сільпо" в Дніпрі. У Telegram-каналі "Чорний Список" опублікували серію знімків придбаного кокоса. "Візуально був абсолютно нормальний, без цвілі і сторонніх запахів. У таких ситуаціях-сміливо беріть чек і повертайте товар в магазин", — написано в повідомленні.

І можна помітити, наскільки поганий стан має цей екзотичний фрукт. Всередині він повністю покритий цвіллю.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А вчора подібний випадок стався в Луцьку, де касир пробив покупцеві гнилі гранати і апельсини. На одному з фото видно, як апельсини зсередини практично повністю вкрилися чорним нальотом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярний супермаркет нагодував українців фруктами з чорною пліснявою - зміцнюємо імунітет.

Як повідомляв "Знай.ua", то ж, тільки шматочками: Народний Ревізор викрив махінації із зіпсованою рибою в Сільпо. Працівники магазину люб'язно подякували чоловікові за проявлену пильність і пообіцяли списати неякісний продукт.

Знай.ua, шкіра, кістки, барвники та шкідливі добавки: показали, з чого насправді готують магазинні пельмені.