У ніч на Хеловін зійде Блакитний місяць. Так називають досить рідкісне явище - другу повню в один календарний місяць (відбувається один раз в майже три роки).

Незвична повня у 2020 році збіжиться з містичним святом 31 жовтня - Днем всіх святих. До того ж ще й Меркурій знаходиться в ретрограді. Блакитний Місяць на Хелловін буде в знаку Тельця, що, на думку астрологів, обіцяє зміни та, можливо, навіть проблеми. В першу чергу - в особистому житті й фінансах. Ускладнює ситуацію ще й підвищена активність Урана.

Але найбільше вплине незвична повня на чотири знаки Зодіаку, яким слід бути напоготові та бути обережними.

Тілець ♉️

Тельці дуже гостро відреагують на наближення повні. Причому навіть ті, хто, як правило, раніше за собою не помічав вплив світил. Однак це не привід для паніки: постарайтеся зберігати спокій і позитивний настрій. Ви зумієте подолати атаку негативних енергій.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

знак Зодіаку Тілець
знак Зодіаку Тілець

Лев ♌️

Ретроградний Меркурій загрожує Левам змінами на роботі і серйозним стресом. Однак будь-які зміни можна звернути на свою користь. Тому найкраще, що можете зробити наразі, це прийняти прийдешні зміни. Просто наберіться терпіння і почекайте трохи – скоро станеться щось дуже хороше.

знак Зодіаку Лев
знак Зодіаку Лев

Скорпіон ♏️

Блакитний місяць на Хеловін буквально змусить задуматися про відносини з партнером або одним з членів сім'ї. Несподівано ви ясно і чітко побачите всі проблеми, а головне – зрозумієте, що можете зробити для того, щоб їх вирішити. Так що не тікайте від подібних думок, а прислухайтеся до себе і скористайтеся можливістю, щоб краще зрозуміти рідних і близьких людей.

знак Зодіаку Скорпіон
знак Зодіаку Скорпіон

Водолій ♒️

Водоліям потрібні зміни, як рибам вода. Їх лякає, коли нічого не відбувається. Але в цей повний місяць їм доведеться ще більше розвинути в собі цю рису, а саме – розсунути особисті межі і звільнити простір для нових подій і людей. Це може бути незвично і страшно, але все – тільки на краще.

знак Зодіаку Водолій
знак Зодіаку Водолій

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що напророкував Павло Глоба на Хелловін, 31 жовтня

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя

Також Знай.ua писав про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку