На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 31 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Історія пишеться для встановлення суворої істини. (Пліній Молодший)

31 Жовтня

💌 Сьогодні потрібно у всьому дотримуватися строгість і справедливість. Поганий знак в цей день-сварка. Можна займатися будь-якими матеріальними та інтелектуальними справами, але будь-яка робота сьогодні повинна бути в радість.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

🚑 Хвороба сьогоднішнього дня може мати дуже важкі наслідки.

🍀 Потрапити під дощ або побачити веселку – до допомоги і отримання благодаті. Якщо ви побачили блискавку-це знак допомоги згори.

🛏 Віщими є як символічні сни, так і реальні. Побачити воду - до успіху, грошей. Бачити небо і літати уві сні – до зміцнення здоров'я.

🍽 Корисні: фрукти, особливо цитрусові, халва, натуральні соки, мед. Не рекомендується вино.

👗 👠 Сприятливі помаранчеві і сріблясті тони. Відмовтеся від яскраво-зеленого кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.