Меган Маркл запідозрили в тому, що вона приховує нову вагітність. Приводом для чуток стала публікація у відомому таблоїді.

Так, нещодавно у британському виданні Star вийшла стаття із заголовком "Меган на шостому місяці вагітності". Про це пише Мagzter.

Принц Гаррі і Меган Маркл давно зізнавалися, що крім свого єдиного спадкоємця, малюка Арчі, хотіли б мати ще дитину. І навіть не одну.

При цьому дивна поведінка герцогині Сассекської останнім часом змушує британців підозрювати дружину принца Гаррі у другій вагітності.

Офіційно про вагітність Маркл наразі не заявляли, але багато фактів вказують на те, що невдовзі в родині герцогів Сассекських буде поповнення.

І от на обкладинці свіжого номера Star з'явилося фото дружини принца Гаррі та підпис: "Меган на шостому місяці вагітності".

Меган Маркл, фото з обкладинки Star
Меган Маркл, фото з обкладинки Star

При цьому видання посилається на дані джерела, близького до кола герцогів Сассекських.

У статті зі слів анонімного джерела розповідається, що Маркл чекає на другу дитину.

"Шепочуться, що термін вже досить великий. Можливо, місяців шість. І це дівчинка", - стверджує анонім.

За твердженням джерела Star, Гаррі і Меган сподіваються зберегти вагітність в секреті, щоб уникнути ажіотажу в пресі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Вона непохитна у збереженні конфіденційності свого сімейного життя. Вона знає, що оголошення про народження дитини викличе ажіотаж у ЗМІ, і тому мовчить", - говорить інсайдер.

Щоб приховати кругленький животик, Маркл нібито носить вільний одяг. Тим часом Гаррі готується до таємного візиту до Великобританії, щоб особисто повідомити королеві Єлизаветі II про нову правнучку.

Принц Гаррі та Меган Маркл з сином Арчі, фото: magzter
Принц Гаррі та Меган Маркл з сином Арчі, фото: magzter

Чутки посилилися в четвер, 29 жовтня, після чергового судового рішення щодо конфлікту між Маркл і британським виданням The Mail on Sunday.

Судове слухання з цього питання перенесли на пів року. Після засідання, яке проходило в закритому режимі, суддя прийняв рішення засекретити причину затримки.

Так, інсайдери припустили, що виною всьому - вагітність Маркл, а сам суддя побічно підтвердив ці чутки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі порушили "золоте" правило корони

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі і Меган Маркл знову судяться

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу родину