Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми сумні новини - за п'ятницю, 30 жовтня, в країні медики зафіксували 100,2 тисяч випадків зараження на коронавірусну інфекцію covid-19. Це новий антирекорд у світі за приростом за одну добу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я та соціальних служб США (Department of Health and Human Services).

covid - 19 в США, фото: gettyimages
covid - 19 в США, фото: gettyimages

А ось попередній антирекорд в 97,9 тисяч нових випадків було зафіксовано в Індії у вересні. Загальна кількість випадків у США за період пандемії вже перевищила 9 мільйонів, що становить майже 3% населення. Також в країні від COVID померли майже 229 тисяч осіб. З них 926 - у п'ятницю (30 жовтня).

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

covid - 19 в США, фото: gettyimages
covid - 19 в США, фото: gettyimages

Антирекорд по приросту випадків встановлено в США вп'яте за 10 днів. За останні два тижні в Штатах зафіксували мільйон нових випадків.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Челябінську, який знаходиться в Російській Федерації, стався вибух в поліклініці міської лікарні №2 з інфікованими на COVID-19, в результаті загоряння. На території медзакладу рвонула киснева будка.

Повідомляється про наявність жертв. Рятувальники дісталися до місця пожежі за кілька секунд до вибуху і відразу зрозуміли, що станеться, тому ледве встигли прибрати машини. Вибухова хвиля вибила шибки в будівлі поліклініки, що можна побачити на кадрах. Відключення кисню і вибух стали причиною загибелі двох пацієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, МОЗ відповів на погрози локдауну в Україні після антирекордів: "Ми повинні".

Як повідомляв Знай.uа, Україні загрожує дефіцит медиків - Польща переманює останніх лікарів.

Знай.uа писав, харківські лікарні переповнені, медики йдуть на відмову: "Вас нікуди брати!".