Ну все, насолодились затяжною осінню, жовтим опалим листям, пошаруділи ногами, а тепер утепляймося, справжня осінь несеться на Україну.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що перший день листопада принесе в Україну справжню холодну осінь і дощі.

Читайте Знай в Google News!

У перший день листопада циклоном зависне прямо над Україною.

"Дощу у неділю скрізь вистачатиме. Але з нюансами. Східну частину дощі охоплять скоріше в другій половині дня та ввечері, а в західній частині України в неділю суттєвих опадів взагалі не передбачається. Вітер буде південно-східний з переходом на північний, 5-12 м/с, місцями сильні пориви. Температура повітря в недільний день очікується невисокою: +8+11 градусів, на Півдні та Сході +11+14 градусів", - написала синоптик.

У Києві 1 листопада очікується дощ, поривчастий, до сильного, північний вітер та денна температура повітря близько +8 градусів.
Прямо скажемо, що листопад вірний собі - від повної листопадової какибеки нас рятують лише залишки розкішних кольорів жовтня.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на 31 жовтня для всієї України: циклон прижене дощі в країну.

Як повідомляє портал Знай.uа аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було.

Також Знай.uа писав, що синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними.