Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот

Порошенко закликав Зеленського до відповіді: "Продовжуєте руйнувати"

П'ятий президент України та народний депутат фракції "Европейська солідарність" Петро Порошенко записав відеозвернення, в якому, серед іншого, заявив, що Володимир Зеленський і вся діюча влада особисто відповідальні за руйнування антикорупційної інфраструктури.

Автомобілі в Києві, скріншот: YouTube
Автомобілі в Києві, скріншот: YouTube

Українці переходять на зимовий режим руху, водіям радять приготуватися: список найнебезпечніших місць

В українській столиці починаючи з неділі, 1 листопада, набуває чинності сезонне обмеження швидкості. На київських дорогах максимальний ліміт незалежно від кількості смуг, присутності роздільника та інших інженерних особливостей зменшується від 80 до 50 км/год.

Комуналка, скріншот: YouTube
Комуналка, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Руйнівний сезон 2020-2021: які тарифи на комуналку чекають українців наступного року

Метеорологічне літо в Україні протрималося набагато довше звичайного, тому ми не замерзли, поки чекали на опалювальний сезон. А з 15 жовтня батареї в наших квартирах почали приємно нагріватися. Разом з тим, відбулася низка змін у ціні, яку українцям доведеться заплатити за комунальні послуги. І звичайно ж, всім цікаво, наскільки нас "нагріють" комунальники в прямому, і в переносному сенсі.

Конституційний суд, фото facebook
Конституційний суд, фото facebook

Конституційний суд розгляне закон про українську мову: "Не дамо приспати пильність"

В останній тиждень найобговорюванішою подією в Україні є визнання Конституційним судом незаконним електронне декларування чиновників. Однак найближчим часом може відбутися подія, яка за резонансом буде порівнянна з рішенням Закону про декларації. Конституційний суд розгляне справу про українізацію. Засідання з цього питання заплановано на вівторок, 3 листопада.

Марина Лазебна, фото: Mind.ua
Марина Лазебна, фото: Mind.ua

Пенсіонери зовсім без стажу отримуватимуть як чесні трудівники? Міністр Лазебна пояснила "несправедливість" виплат

Пенсійна реформа продовжує викликати питання у багатьох українців. Нарікання викликав і той факт, що громадяни України, які ніколи і ніде не працювали, а також ті українці, які виробили нормативний трудовий стаж до 15 років, який дає право вийти на пенсію в 60 років, отримують однакові пенсійні виплати.