ПриватБанк масово відкриває спеціальні біометричні платіжні термінали, які працюють за технологією FacePay24, що дозволяє оплачувати послуги за допомогою особи. Ця функція тепер доступна і в додатку Приват24. Її вже встановило понад сто тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

Щоб почати користуватися цим сервісом, слід зробити кілька простих дій:

  • Встановіть на смартфон оновлений додаток Privat24 і активуйте оплату FacePay24.
  • Користуючись підказками програми, зробіть три селфі з різних ракурсів.
  • "Підв’яжіть" до свого обличчя обрану банківську карту.

Оплата банківською карточкою, скріншот: YouTube
Оплата банківською карточкою, скріншот: YouTube

Як здійснити оплату в терміналах?

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоб здійснити оплату в POS-терміналах Android PAX, які підтримують дану функцію, необхідно, після того, як буде введено суму на терміналі, вибрати оплату обличчям, подивитись у фронтальну камеру терміналу і натиснути кнопку "Оплатити". Після підтвердження операції пін-кодом обраної карти покупку буде оплачено.

Інші корисні послуги від ПриватБанку

ПриватБанк нещодавно запустив можливість під'єднати газ через мобільний телефон. Спочатку необхідно перейти на вебсайт Приват 24 або відкрити його на смартфоні. Потім вибрати розділ "Послуги / Мої постачальники / Газ". Вам запропонують ввести адресу будинку або квартири, яку ви хочете перевести на газопостачання від Нафтогазу.

Під вкладкою з адресою буде іконка зі значком Нафтогазу. Натисніть на цю вкладку, і вкажіть по ній ваші персональні дані, а також EIC-код - індивідуальний газовий код приміщення, який вказано на ваших газових квитанціях.

FacePay24 від ПриватБанк, фото з відкритих джерел
FacePay24 від ПриватБанк, фото з відкритих джерел

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.