В Австралії сьогодні, 1 листопада, вперше майже за п'ять місяців не було зареєстровано нових випадків зараження коронавірусом. Цей факт робить можливим подальше ослаблення обмежень соціального дистанціювання.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією агентства Reuters, у штаті Вікторія, найбільш гарячій точці, на яку припадає понад 90% з 907 смертей, пов'язаних з коронавірусом в Австралії, не було зареєстровано жодного нового випадку зараження і жодного випадку смерті другий день поспіль.

Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел
Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел

Суворі заходи вплинули на пандемію ще перед тим, як вона створила серйозні навантаження на систему громадської охорони здоров'я в Австралії. Відколи почалася пандемія в Австралії зареєстровано всього 27,5 тисячі випадків захворювання. Така кількість заражень є наслідком термінового закриття міжнародних кордонів і введення обмежень соціального дистанціювання. Крім того, в Австралії проводили широкомасштабне тестування і відстеження.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Весь минулий тиждень штат Вікторія зняв більшість своїх 111-денних обмежень на ізоляцію. Вони були одними з найбільш жорстких і найтриваліших у світі. Головний санітарний лікар штату Вікторія Бретт Саттон натякнув, що найближчими днями в штаті можуть послабити й інші обмеження на пересування. Проте він закликав до подальшого дотримання заходів безпеки.

Пандемія в Австралії, фото: кадр з відео
Пандемія в Австралії, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.