Понеділок, листопад, дощі й похолодання, віруси, тести, нюх і смак - є чи нема, тривоги, на годину раніше темніє, насувається потроху диктатура сірого кольору, знову опудалоподібні пуховики і домашні флісові штани - це панове, 2 листопада.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що перший день листопада принесе в Україну справжню холодну осінь і дощі.

Читайте Знай в Google News!

"Але хіба це перший наш листопад? Не розкисаємо, йдемо вперед, до весни) 2 листопада циклон, який крутився над усією Україною і перший довів нам, що пізня осінь все ж прийшла, зміститься східніше і зумовить дощі лише на Лівобережжі України. Решта території України побуде без опадів", - написала синоптик.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Температура повітря вночі та вдень не сильно розбігатимуться. Вночі +5+9 градусів, на Заході 0+5 градусів. Протягом дня в Україні очікується +8+12 градусів, на Півдні +9+14 градусів.

Киянам завтра варто одягнути якийсь яскравий шалик, кинути в сумку апельсин, а тоді поставити його перед робочим комп'ютером, періодично його нюхати (хто може), і дивитися на нього час від часу для розмивання осінньої понеділкової меланхолії.
У столиці 2 листопада без опадів, температура повітря +8+10 градусів. На тижні опадів буде небагато, температура зазнаватиме незначних коливань, відчутніше похолодання орієнтовно - аж через тиждень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на 31 жовтня для всієї України: циклон прижене дощі в країну.

Як повідомляє портал Знай.uа аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було.

Також Знай.uа писав, що синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними.