Жахлива пожежа в лікарні: з будівлі валить густий чорний дим, чутно звуки вибухів

1 листопада, в Туреччині зайнялась державна лікарня при медуніверситеті. Густий чорний дим стелиться на кілометри від закладу, що палахкотить в Стамбулі.

Наразі на місці працюють рятувальники, інформація про постраждалих уточнюється. Місцеві ЗМІ повідомляють, що з палаючої будівлі доносяться звуки вибухів.

Пожежа, фото: youtube
Пожежа, фото: youtube

Зеленський заговорив про милосердя та знедолених українців: "Це – місія"

Президент Володимир Зеленський привітав працівників соціальної сфери з професійним святом, яке щорічно відзначається в Україні в першу неділю листопада.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian
Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Олег Кензов з "Кохання на виживання" розкрив, як опинився в гамівній сорочці: "Я з того покоління…"

Поки одні артисти діляться з шанувальниками і підписниками в Instagram знімками своїх страхітливих образів на Хелловін, інші - відверто ігнорують це свято.

Артист зізнався, що не відноситься до тих, хто любить вбиратися і якось відзначати Хелловін, але приміряти моторошні образи доводилося.

Олег Кензов, фото: Новий канал
Олег Кензов, фото: Новий канал

Це називається - повага: повержений Чісора прийшов до Усика з вкусняшками, наминали за обидві щоки

Як вже відомо, британський боксер Дерек Чісора програв українцю Олександру Усику в бою, який назвали головним поєдинком боксерського вечора в британській столиці. Бій пройшов у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Цікаво, що після поєдинку британець приніс всій команді українського боксера бургери.

Бій Усик-Чісора, скріншот трансляції
Бій Усик-Чісора, скріншот трансляції

Путін продемонстрував свої "проблеми з головою" у всіх на очах: "Це хвороба така?"

Користувачі мережі Інтернет звернули увагу на досить дивну поведінку президента Російської Федерації Володимира Путіна. На одному з публічних заходів російський диктатор дуже довго повторював дивні маніпуляції з роздруківками та папкою для документів. У соцмережах припускають, що такі дії можуть бути наслідками якогось психічного захворювання.

Володимир Путін, фото: кадр з відео
Володимир Путін, фото: кадр з відео